logo songteksten.net

Sensation binnen een dag uitverkocht -2-

(Novum) - (Mededeling redacties: Update. Reactie van Sensation in tweede en derde alinea.)

Sensation is wederom binnen een dag uitverkocht. De veertigduizend kaarten voor het dancefeest gingen zaterdag binnen enkele uren over de toonbank.

"Elk jaar is het weer spannend, maar verkopen we sowieso binnen een dag uit", laat een woordvoerder weten aan Novum Nieuws. De kaartverkoop ging om 10.00 uur van start. Na een uur was de virtuele rij voor tickets vol, waarna het nog drie uur duurde om alle transacties te verwerken.

De zegsman denkt dat de groeiende internationale bekendheid van Sensation bijdraagt aan de snelle kaartverkoop. "Wij toeren inmiddels langs zes continenten. Dit jaar hebben we vijf verschillende shows die 24 avonden in twintig landen vullen. Het gevolg is dat onze 'fanbase' groeit en hiermee ook de vraag naar kaarten voor de wereldpremière van Into the Wild."

Into the Wild is het thema van Sensation, dat op 6 juli wordt gehouden in de Amsterdam Arena. De show staat in het teken van de jacht tussen man en vrouw. Op het feest draaien nationale en internationale dj's, onder wie Nicky Romero, Fedde Le Grand en Sunnery James en Ryan Marciano. Ook Mr. White en Mark Knight zijn van de partij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren