logo songteksten.net

Glee-acteur Cory Monteith in afkickkliniek

(Novum) - Cory Monteith zit in een afkickkliniek. "Hij heeft zich vrijwillig laten opnemen vanwege zijn verslaving aan verdovende middelen", laat zijn woordvoerder weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij vraagt om respect en privacy nu hij een stap heeft gezet richting herstel."

De 30-jarige Monteith, onder meer bekend van de serie Glee, gaf eerder toe dat hij in het verleden moeite had om van verdovende middelen af te blijven. De acteur, die op zijn 19e ook al in een afkickkliniek zat, wilde een voorbeeld zijn voor anderen. "Ik wil niet dat kinderen denken dat het goed is dat ze van school af gaan om high te worden, en dat ze dan ook een beroemde acteur worden", zei hij twee jaar geleden.

Actrice Lea Michele staat achter de beslissing van haar vriend Cory. "Ik hou van Cory en steun hem, ik zal hem helpen hier doorheen te komen", laat ze weten aan People. "Ik ben dankbaar en trots dat hij deze keuze heeft gemaakt." De Glee-acteurs maakten een jaar geleden bekend dat ze een relatie hebben.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren