logo songteksten.net

Lee Towers met LA, the Voices op podium

(Novum) - Lee Towers neemt de mannen van Los Angeles, the Voices bij de hand. De 67-jarige zanger geeft later deze maand drie optredens met Peter, Richy, Roy en Remko. Ruim twee weken geleden stapte Gordon uit de zanggroep.

Lee Towers staat op 17, 18 en 19 april met de overgebleven groepsleden op het podium van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam in het kader van zijn Sweet Memories-concerten. De eerste repetities zijn al achter de rug. "Het is buitengewoon jammer dat er zo plotseling een einde is gekomen aan Los Angeles, the Voices en de samenwerking met Gordon", zegt Lee in De Telegraaf. "Maar op deze manier kunnen de vele fans toch nog even genieten van de zangkwaliteiten en optredens van de overgebleven, zo talentvolle groepsleden."

De zanger benadrukt dat hij niet de vervanger van Gordon is. "Het is niet mijn bedoeling het nieuwe lid van de groep te worden", legt hij uit. "Maar ik vind het leuk om dit op te pakken." Mogelijk wordt de samenwerking vervolgd na de optredens in Rotterdam. "We praten ook al over mijn nieuwe theatertournee en straks een reeks concerten in Antwerpen, Gent en Oostende. Ik heb een paar keer met hen gewerkt en die jongens zitten sindsdien in mijn hart."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren