logo songteksten.net

Conrad Murray wil 'mensheid helpen'

(Novum) - Conrad Murray wil liefdadigheidswerk gaan doen als hij uit de gevangenis komt. Murray, die in 2011 werd veroordeeld wegens betrokkenheid bij de dood van Michael Jackson, wil naar eigen zeggen 'mensen motiveren'.

"Ik wil dromen uit laten komen, de mensheid helpen", zei de 60-jarige Murray in een telefonisch interview met CNN. Hij hoopt zijn dokterslicentie, die vanwege zijn veroordeling werd ingetrokken in Californië en Nevada, terug te krijgen. "Ik heb meer dan twintig jaar ervaring. Ik heb vele levens gered en vele mensen geholpen."

Tijdens het interview barstte Murray ineens in zingen uit. Hij bracht het nummer The Little Boy That Santa Claus Forgot ten gehore, wat volgens de voormalig arts op zijn leven slaat. "Ik vierde geen kerst, ik had geen speelgoed, ik had niks. Maar diep vanbinnen voel ik dat ik mensen moet helpen."

Murray, die tot vier jaar cel werd veroordeeld wegens zijn rol bij de dood van Jackson, wilde niet ingaan op de rechtszaak die de familie van de in 2009 overleden zanger heeft aangespannen tegen concertpromotor AEG Live. Volgens Katherine Jackson is AEG nalatig geweest in het in dienst nemen en controleren van Murray. Die zaak is deze week van start gegaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren