logo songteksten.net

Justin Bieber vergelijkt zichzelf met Jay-Z

(Novum) - Justin Bieber ziet overeenkomsten tussen hemzelf en rapper Jay-Z. Dat laat de 19-jarige tienerster, die volop in het nieuws is vanwege allerlei akkefietjes, doorschemeren in tijdschrift Teen Vogue. Bieber kreeg het afgelopen tijd onder meer aan de stok met een fotograaf en een buurman.

"Ik hoef niet op alle speculaties in de media te reageren", vertelt Bieber, waarna hij verwijst naar een oude vete tussen Cam'ron en Jay-Z. Rapper Cam'ron maakte jaren geleden enkele nummers waarin Jay-Z werd gedist. "Jay-Z reageerde daar niet op", weet Bieber. "Waarom reageerde hij niet? Omdat hij Jay-Z is."

Aan de andere kant voelen andere mensen, zoals Chris Brown, zich ook verwant met de geplaagde Bieber. "Het is een beetje wat Justin Bieber nu doormaakt", zei Brown toen hem in een interview met de New Yorkse radiozender Power 105.1 werd gevraagd hoe hij omgaat met media en paparazzi. "We zitten in hetzelfde schuitje. Je bent jong, hebt een gigantisch inkomen en kunt doen wat je wilt. Maar tegelijkertijd is er niemand die zegt: je doet raar."

Brown, die onder meer door het in elkaar slaan van Rihanna een niet al te beste relatie heeft met de media, zegt begrip te hebben voor Biebers situatie. "Ik bid voor hem en ik bid voor mezelf. Ik denk dat we dit doormaken omdat we allebei geweldige artiesten zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren