logo songteksten.net

Backstreet Boy Nick trouwt pas volgend jaar

(Novum/AP) - Nick Carter trouwt waarschijnlijk pas volgend jaar. De Backstreet Boy, die in februari op zijn knieën ging, en zijn verloofde Lauren Kitt hebben nog geen trouwdatum geprikt. "We denken aan begin volgend jaar", vertelde Carter in een interview.

Mogelijk is de bruiloft van Carter en Kitt op televisie te volgen. "We hebben verschillende aanbiedingen gehad, bijvoorbeeld voor een tv-show", deed de 33-jarige Backstreet Boy uit de doeken. "Ik zag het wel zitten, maar misschien willen we het wel privé houden. We zien het wel."

Ten tijde van hun verloving lieten de twee weten dat ze voor een trouwdatum in conclaaf moeten met de andere Backstreet Boys. De boyband viert dit jaar zijn twintigjarige jubileum. Later deze maand verschijnt een nieuw album en de Backstreet Boys hebben weer plannen voor een wereldtournee.

Volgens Carter is de nieuwe plaat voor 'negentig procent af'. Voor de plaat, waarop ook Kevin Richardson weer te horen is, werkte de boyband samen met producent Max Martin. Hij was eerder betrokken bij hits als I Want it That Way, Quit Playing Games (With My Heart) en Everybody (Backstreet's Back). "Het is een heel goed, mooi nummer geworden."

Naast zijn bruiloft en de Backstreet Boys is Nick ook druk doende met meerdere films. Carter, die gastrollen in tv-series had en in het geflopte The Hollow speelde, vertelt dat hij drie scenario's heeft geschreven. Een daarvan is een horrorfilm waarin Nick zelf de schurk wil spelen. "We proberen de scenario's te slijten bij grote studio's in Hollywood."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren