logo songteksten.net

Thea van Seijen uit ongenoegen over rapper RZA

(Novum) - Thea van Seijen is verbolgen over de manier waarop RZA van de Wu-Tang Clan over haar praat in de media. De Nederlandse zangeres zegt geld tegoed te hebben van de rapper, met wie ze jarenlang samenwerkte, en diende daarom een aanklacht in tegen RZA.

"Hij wil me niet betalen waar ik recht op heb, dus probeert hij me nu te intimideren door slecht over me te praten, zodat ik de aanklacht laat vallen", zegt Van Seijen via haar advocaat. De zangeres had RZA altijd hoog zitten. "Hij was als familie voor me. Hij was mijn producent, mijn mentor en mijn vriend. Ik vertrouwde hem."

Van Seijen zegt de rapper altijd dankbaar te zijn geweest. "Maar hij kent de waarheid. Ik heb samen met hem veertien nummers geschreven en ik heb mijn deel van de royalty's nooit gekregen."

RZA zei vorige week tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat hij Van Seijen geen cent schuldig is. Ook zegt hij dat hij haar nooit royalty's heeft beloofd en dat ze hem wel hielp met een aantal nummers, maar niet als mede-auteur.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren