logo songteksten.net

Rechtszaak Michael Jackson niet op televisie

(Novum) - De rechtszaak die de familie van Michael Jackson heeft aangespannen tegen concertpromotor AEG Live wordt niet uitgezonden op televisie. Een rechter heeft vrijdag besloten dat er geen camera's worden toegelaten in de rechtszaal in Los Angeles.

De advocaten van AEG Live zijn blij met het besluit, omdat beelden van de zaak volgens hen onrust kan veroorzaken onder Jacksons fans bij de rechtbank. De advocaten van de familie waren echter voor het toestaan van camera's, meldt CNN. De nieuwszender behoort zelf tot de media die een verzoek tot filmen hadden ingediend, maar nul op het rekest kregen.

Slechts een aantal journalisten mag aanwezig zijn bij de rechtszaak, die de Jacksons aanspanden tegen AEG Live. De familie vindt dat de concertpromotor nalatig is geweest bij het in dienst nemen en controleren van Conrad Murray, die vastzit wegens betrokkenheid bij de dood van de zanger. De arts diende in 2009 de fatale dosis propofol aan hem toe. AEG Live beweert dat Murray in dienst was van Jackson en niet van het bedrijf.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren