logo songteksten.net

Paris Hilton vervolgd wegens drugsbezit

(Novum) - Paris Hilton wordt aangeklaagd voor het in bezit hebben van een verboden stof. Als ze schuldig wordt bevonden kan ze een gevangenisstraf van maximaal vier jaar krijgen.

Hilton werd afgelopen weekend in Las Vegas opgepakt met cocaïne op zak. De politie hield vrijdagnacht een auto staande waar de hotelerfgename in zat. Agenten roken een wietgeur in de auto, die werd bestuurd door een van haar vrienden. De socialite bleek cocaïne bij zich te hebben, waarop ze in de cel werd gezet. Zaterdag mocht Paris weer vertrekken.

De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ heeft de hand weten te leggen op politiedocumenten waaruit blijkt dat de agent ter plaatse 0,8 gram cocaïne in de tas van Paris aantrof. Daar wordt ze nu voor vervolgd.

De hotelerfgename beweert dat de tas, voordat die werd doorzocht, in het bezit van een vriendin was geweest. In de tas zaten ook medicijnen tegen een piepende ademhaling en materiaal om joints mee te rollen. Paris heeft toegegeven dat de medicijnen van haar waren, maar ontkent dat de cocaïne van haar was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren