logo songteksten.net

'Rafael laat oog vallen op Sabia Boulahrouz'

(Novum) - Rafael van der Vaart is aan het daten met Sabia Boulahrouz, de hartsvriendin van zijn ex Sylvie. "We kennen elkaar al jaren, maar de laatste weken hebben we diepe gevoelens voor elkaar gekregen", tekent de Duitse krant Bild op uit de mond van de 30-jarige voetballer.

"We zijn pas net samen", vult Sabia aan. "We doen het rustig aan. Onze liefde heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen." Het huwelijk van de brunette, die was getrouwd met voetballer Khalid Boulahrouz, liep net als het huwelijk van Sylvie en Rafael begin dit jaar op de klippen.

Sabia denkt niet dat Sylvie, die naar verluidt weet van de relatie, boos is op haar en Rafael. "Wij zijn pas lang na de breuk bij elkaar gekomen. Zij heeft nu ook haar eigen leven."

Rafael en de 34-jarige Sylvie, die samen een zoon hebben, maakten in januari bekend te gaan scheiden. Ze werden na de breuk nog regelmatig samen gezien. Sabia nam het onlangs op voor de voetballer door te zeggen dat hij Sylvie op oudejaarsavond niet had geslagen, wat in Bild wel werd beweerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren