logo songteksten.net

Nare opmerkingen doen Chantal Janzen pijn

(Novum) - Chantal Janzen kan niet tegen vervelende opmerkingen. De musicalactrice stond de afgelopen jaren flink in de spotlights en kreeg dus met allerhande meningen te maken. Haar ouders proberen de 31-actrice nog altijd te beschermen.

Janzen staat binnenkort in de musical Petticoat, over een meisje van het platteland dat het wil gaan maken in de grote stad. "Ik repeteer nu een scène waarin mijn vader een artikel over mij leest. Dat is heel herkenbaar", vertelt Janzen in De Telegraaf.

Chantal groeide op in het Limburgse Tegelen. Daar vinden veel mensen het nog steeds interessant als over hun oud-plaatsgenoot wordt geschreven, vertelt de actrice. "En als het verhaal dan niet aardig is, zeggen mijn ouders toch iets positiefs. Zo van: wat een leuke foto."

"Of ze zeggen het tegen mijn lieve Marco: Chantal heeft dit toch niet gezien hè? Ze weten dat ik er niet zo goed tegen kan", legt de musicalactrice uit. "Lelijke opmerkingen raken me diep, ook al slaan ze nergens op. Ik vind dat altijd nog zorgzame zo lief van mijn vader en moeder."

Laatst gewijzigd op: 13 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren