logo songteksten.net

Paris Hilton dacht dat zakje cocaïne kauwgom was

(Novum/AP) - Paris Hilton dacht dat het pakketje cocaïne dat vrijdagnacht in haar tas werd gevonden kauwgom was. De 29-jarige hotelerfgename werd in Las Vegas gearresteerd met de harddrugs bij zich. Hilton blijft volhouden dat de tas en de drugs niet van haar zijn.

Agenten hielden Hilton en haar vriend aan, omdat ze een sterke wietgeur in de auto van Hiltons vriend roken. Tijdens een controle viel er een pakje met wit poeder uit de tas van de blondine. "Ze zei dat ze het niet eerder had gezien en dacht dat het kauwgom was", staat te lezen in het politierapport.

De politie vond in de tas ook vloeitjes om joints mee te draaien. Volgens Paris waren de vloeitjes, de 1300 euro aan contant geld en de creditcards in de tas wel van haar, maar de tas zelf niet. De 0,8 gram cocaïne evenmin, verklaarde ze. Hilton zou de tas van een vriendin hebben geleend.

De socialite werd na een paar uur in de cel te hebben gezeten weer vrijgelaten. Ze wordt aangeklaagd voor het in bezit hebben van een verboden stof. Als ze schuldig wordt bevonden kan ze een gevangenisstraf van maximaal vier jaar opgelegd krijgen. De advocaat van Hilton wilde niet reageren op de bevindingen in het politierapport.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren