logo songteksten.net

Dewi Pechler start 'girlband' met vriendinnen

(Novum) - Dewi Pechler is een meidengroep begonnen met Meike Hurts en Bouchra Tjon Pon Fong. "We waren eigenlijk al vriendinnen", vertelt Hurts, die jarenlang zong in Kus, voor de camera van Novum Nieuws. "En per toeval hebben we allemaal ooit in een talentenjacht gezeten." De nieuwe groep heet DBM.

"We zijn voor de gein een keer met elkaar gaan zingen en dat klonk eigenlijk best wel leuk", legt Pechler uit. "Toen zijn we een keer gaan optreden, daar hebben we heel positieve reacties op gekregen en nu hebben we al best wel wat boekingen staan."

Volgens Pechler, die meedeed aan het eerste seizoen van Idols, is de persoonlijke band tussen de drie een goede basis voor een meidengroep. "Maar ik vind meidengroep een beetje een raar woord. Girlband?", peinst ze. "Of gewoon chickies."

De muziek van het trio kan worden bestempeld als 'poppy'. "We zijn wel echte popchickies", aldus Bouchra, die meedeed aan het realityprogramma Starmaker, waaruit de groep K-otic voortkwam. "Maar we doen ook wel blues en jazz, er zijn heel veel verschillende invloeden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren