logo songteksten.net

Gerard Joling en kinderen Hazes zingen Koningslied

(Novum) - Gerard Joling en Roxeanne en Dré André Hazes doen mee met het Koningslied. Ook werd donderdag in het Oranjejournaal op Radio 2 bekendgemaakt dat Edwin Evers en Chantal Janzen een bijdrage leveren aan het nummer ter ere van de troonswisseling. Willeke Alberti, Johnny de Mol en Jack van Gelder zingen eveneens voor Willem-Alexander.

Eerder werd al bekend dat sterren als Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis, Do en Lee Towers meezingen. Onder anderen Marco Borsato en Jim Bakkum waren donderdag in de studio om hun deel op te nemen. Ook Anita Meyer en Esmée Denters waren van de partij.

Eerder deze week werd bekend dat het Koningslied een rap bevat. Onder anderen Ali B, Lange Frans en Gers Pardoel nemen die voor hun rekening. Ook de rappers waren donderdag in de studio om hun gedeelte op te nemen.

"Eén strijd, twee levens, we staan voor elkaar, niet te breken", begint de rap, blijkt uit opnamen van het Oranjejournaal. "Een vlag, twee leeuwen, met elkaar in de zon en in de regen", gaat de rap verder. "Zij aan zij, borst vooruit, trots als een pauw, dit is ons geluid en hoe klein we ook zijn, onze daden zijn groot, gaan niet onderuit."

Paul de Leeuw zet op 30 april om 19.30 uur op het podium van de Rotterdamse Ahoy het nummer voor Willem-Alexander in. De artiesten haken in tijdens een meezingconcert met het Metropole Orkest.

Laatst gewijzigd op: 11 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren