logo songteksten.net

Charly Luske brengt popsingle uit

(Novum) - Charly Luske duikt de studio in om een popsingle op te nemen. Ook René van Kooten waagt zich aan het uitbrengen van een popnummer. De musicalacteurs kwamen op het idee tijdens de voorbereidingen op het eenmalige popconcert Summer Nights.

Op het concert, dat 17 september plaatsvindt in Zwolle, zingen diverse musicalsterren eenmalig hun favoriete popnummers. Zo vertolkt Kim-Lian van der Meij het repertoire van Tina Turner. Het popgenre beviel Luske en Van Kooten zo goed dat ze ieder besloten een single op te nemen.

Luske, die al ervaring heeft in het popgenre met de boyband Velvet, koos voor een nummer van Bryan Adams. "Summer of 69 is mijn favoriete zomerhit, omdat het zo'n heerlijk opzwepend nummer is en tegelijkertijd ook iets nostalgisch over zich heeft", vindt Luske. Van Kooten zingt een van zijn favoriete popnummers, So Lonely van The Police.

Beide acteurs duiken volgende week de studio in. De producent hoopt dat ze de single 17 september, de dag van het concert, kunnen presenteren. In de week ervoor zijn de muzikale resultaten mogelijk al op de radio te horen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren