logo songteksten.net

Madonna verdrietig om 'leugens' over reis Malawi

(Novum) - Madonna vindt het heel erg dat er 'leugens' over haar worden verspreid in Malawi. De regering haalde eerder deze week uit naar de zangeres, die eerder deze maand het Afrikaanse land bezocht.

Zo zou de 54-jarige Madonna zich als een diva hebben gedragen en een vipbehandeling hebben geƫist tijdens de reis. Ook vindt de Malawische regering dat Madonna haar liefdadigheidswerk overdrijft. Madonna was in het land in verband met haar project waarmee ze scholen bouwt.

"Ik ben verdrietig dat de president van Malawi, Joyce Band, ervoor heeft gekozen deze leugens te verspreiden", laat Madonna weten aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Over wat we hebben bereikt, mijn intenties, hoe ik me persoonlijk heb gedragen in Malawi, en andere onwaarheden."

Madonna, die twee kinderen uit Malawi adopteerde, ontkent dat ze om een vipbehandeling vroeg en is niet van plan zich te laten afleiden door de 'belachelijke beschuldigingen'. "Ik heb de kinderen van Malawi een belofte gedaan en daar hou ik me aan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren