logo songteksten.net

Justin Bieber zorgt voor hysterie in Gelredome

(Novum) - Justin Bieber heeft de temperatuur in het Arnhemse Gelredome zaterdagavond flink laten stijgen. Spandoeken waren verboden en de 19-jarige zanger begon een uur later dan gepland, maar daar maakten de Nederlandse fans zich niet druk om. Een knipoog of ontblote schouder, en het stadion stond op zijn kop.

Al snel werd duidelijk dat Bieber niet om 21.00 uur zou beginnen. Rond de tijd dat de show zou starten bleven hysterische meisjes toestromen die de tienerster zojuist hadden ontmoet. Rond 22.00 uur trapte de Canadees af met het nummer All Around the World en duizenden meisjes gingen volledig uit hun dak om anderhalf uur niet meer te stoppen.

Bieber haalde alles uit de kast om de Nederlandse fans te vermaken. Het publiek werd opgewarmd door de Nederlandse boyband Mainstreet en een dj. Bieber zong niet alles volledig live, maar tijdens het optreden zorgden duizenden ballonnen, vuurwerk, dansers, ballerina's en rook voor een spektakel. Tussen de nummers door verschenen films uit de jeugd van de zanger en video's waarin hij bijvoorbeeld als vechter te zien is.

Het lijkt niet uit te maken wat Bieber uithaalt. Hij haalde spullen die op het podium werden gegooid weg, zong niet alles live en ook het late tijdstip van het concert leek geen invloed te hebben op de sfeer. Alle liedjes werden luidkeels meegezongen en Justins teksten als 'I love you' en 'ik zie veel mooie meisjes in het publiek' zorgden voor nog meer gejuich en gegil.

Wie zaterdagavond in het Gelredome was, werd omringd door tranen en hysterie. Het enige Nederlandse concert van de Believe-toer was al snel uitverkocht en alle 'Beliebers' gingen van het begin tot het eind los. Veel hits als Boyfriend, Baby en Beauty and a Beat kwamen voorbij, en de meisjes stonden anderhalf uur op de stoelen te gillen en te dansen.

Wie tegen het einde toch slaperig werd, werd weer wakker geschud door Bieber die tijdens de toegift de laatste twee nummers met ontbloot bovenlijf zong. De overgang leek voor de fans dan ook groot toen na afloop buiten het stadion grote groepen ouders hun kinderen in de regen stonden op te wachten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren