logo songteksten.net

Zoon houdt zieke André Rieu in bed

(Novum) - André Rieu moet rust houden, maar dat bevalt de violist niet. Zijn 29-jarige zoon Pierre zorgt dat zijn vader genoeg tijd tussen de lakens doorbrengt. "Hij mag de honden uitlaten en dan weer rustig naar bed", schetst Pierre in De Telegraaf.

"Het medicijn was en is rust, rust, rust. Het is niets voor mijn vader, hij bruist van de energie", legt Pierre uit. De zoon van de wereldberoemde violist zegt dat juist die energie André lang op de been heeft gehouden. "Vier weken geleden had hij tijd voor vakantie, hij stortte meteen in. Blijkhaar had de adrenaline hem op de been gehouden."

André is geveld door een virale infectie op zijn evenwichtorganen. "Die infectie kreeg de kans op een vermoeid lijf", zegt Pierre, die eerder vertelde dat zijn vader minder vatbaar zou zijn geweest als hij minder hard gewerkt zou hebben. "Hij moet zich koest houden tot de tournee in Groot-Brittannië op 22 september."

Vanwege de infectie heeft Rieu meerdere concerten af moeten zeggen, zo ook twee optredens in de Amsterdam Arena. "In de Arena was de grasmat al belegd met plastic matten, die zijn er snel vanaf gehaald. We hopen dat het gras het overleeft, dat scheelt weer in de kosten", doet Pierre uit de doeken. "Het is een ramp."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren