logo songteksten.net

Rechtbank Leeuwarden op zoek naar Yolanthe

(Novum) - Yolanthe Sneijder-Cabau wordt achter de vodden gezeten door de rechtbank in Leeuwarden. De voetbalvrouw heeft een verkeersboete niet betaald en wordt opgroepen door de kantonrechter, blijkt uit een advertentie in het AD.

Yolanthe kan een paar dagen in een cel belanden als ze haar boete niet betaalt. De 25-jarige presentatrice kan gegijzeld worden als ze niet over de brug komt. Die gijzeling duurt maximaal zeven dagen. "In dat geval wordt de boete omgezet in hechtenis", legt een woordvoerder van de rechtbank uit.

De rechtbank wil niet ingaan op details, maar laat doorschemeren dat Yolanthe waarschijnlijk opgeroepen is omdat haar adres niet bekend is. De voetbalvrouw verhuisde vorig jaar naar Milaan, waar haar echtgenoot Wesley Sneijder speelt.

Voor 20 september staat een zitting gepland, als Yolanthe voor die tijd alsnog de boete betaalt ontkomt ze aan een paar nachten cel. "Ook tijdens de zitting kunnen afspraken gemaakt worden als de opgeroepene komt opdagen."

Yolanthe is zich van geen kwaad bewust. "Verkeersboete? Ik?! Ik heb geen idee waar het over gaat", liet de brunette weten aan De Telegraaf. "Ik ga meteen een paar telefoontjes plegen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren