logo songteksten.net

Caravanfabrikant daagt Taylor Lautner uit

(Novum) - Een caravanfabrikant heeft acteur Taylor Lautner uitgedaagd voor een wedstrijdje opdrukken. Het bijzondere voorstel is een reactie op een claim die Lautner indiende tegen het bedrijf, omdat de trailer die hij had besteld voor de filmset van Abduction niet op tijd werd geleverd. De acteur is niet gediend van het voorstel, schrijft filmwebsite Hollywood Reporter.

Lautner eiste volgens de fabrikant veertigduizend dollar voor het ongemak van de niet bezorgde trailer, die zo'n driehonderdduizend dollar kostte. De directeur van de trailerfabriek, Brent McMahon, wil de zaak liever vriendschappelijk oplossen en stelde tijdens een persconferentie een opdrukwedstrijd ten bate van een goed doel voor.

Wie zich het vaakst kan opdrukken bepaalt het goede doel waar McMahon veertigdduizend dollar aan moet schenken. "We zetten het negatieve om in iets positiefs en doneren het geld aan zieke kinderen in het Children's Hospital of Orange County", sprak de directeur. Als de acteur wint betaalt de fabrikant het bedrag aan Lautners eigen entertainmentbedrijf.

De 18-jarige Taylor gaat niet in op het voorstel, laat hij weten via zijn advocaat. "Het antwoord van meneer McMahon aan onze cliƫnt op een juridische claim getuigt van gebrek aan professionaliteit", liet de advocaat weten. Lautner wil de zaak wel schikken met een donatie van de fabrikant van veertigduizend dollar aan een goed doel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren