logo songteksten.net

Vince Vaughn in beeld voor The Business Trip

(Novum) - Vince Vaughn is in onderhandeling voor de hoofdrol in de komedie The Business Trip. Zijn beoogd personage is een onnozele zakenman die tijdens een zakenreis door Europa zijn carrière en zelfs zijn leven langzaam uiteen ziet vallen. Dat schrijft de Amerikaanse filmsite The Wrap.

Het scenario van The Business Trip is van de hand van Steve Conrad, die eerder het drama The Pursuit of Happiness schreef, met Will Smith en zijn zoon Jaden in de hoofdrollen. De producenten noemen de komedieklassieker Planes, Trains and Automobiles uit 1987 als belangrijke inspiratiebron. Hierin is Steve Martin te zien als zakenman die op terugreis naar zijn familie voor Thanksgiving een buitengewoon irritante verkoper van douchegordijnringen, gespeeld door John Candy, tegen het vadsige lijf loopt.

Wanneer The Business Trip in de bioscoop verschijnt, is nog niet bekend. Fans van de 43-jarige Vaughn hoeven echter niet lang te wachten, want de komediester is dit jaar in drie films te zien. In juli verschijnt The Internship, in augustus A Case of You en in oktober gaat Delivery Man in première.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren