logo songteksten.net

Bestraling en chemokuur voor Michael Douglas

(Novum/AP) - Michael Douglas is begonnen aan zijn behandeling tegen kanker. De 65-jarige acteur kreeg drie weken geleden te horen dat hij een tumor in zijn keel heeft. Douglas heeft er alle vertrouwen in dat hij de geplande kuur van acht weken bestraling en chemotherapie goed doorstaat.

Douglas was dinsdag te gast in David Lettermans Late Show om te vertellen over zijn behandeling. De talkshowhost vond dat Douglas er verrassend goed uitzag. "Laten we zeggen dat ik behoorlijk onder de medicijnen zit nu", antwoordde de acteur.

Het gezin Douglas-Zeta-Jones ging eerst op vakantie voordat Douglas zich in het ziekenhuis meldde voor de behandeling. Uit onderzoek bleek dat de kanker zich al in de vierde fase, een vergevorderd stadium, bevond. "Dat is heftig, dus ze moesten de behandeling meteen starten", vertelt Douglas.

De tumor bevindt zich boven de nek en dat betekent volgens medische statistieken dat Douglas tachtig procent kans heeft op volledig herstel. Douglas zelf heeft alle vertrouwen in de behandeling. "Ik ben erg optimistisch", zei hij eerder.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren