logo songteksten.net

Verstoorder Grammy's mogelijk zes maanden cel in

(Novum) - De Oekraïense journalist die in februari de Grammy Awards-uitreiking verstoorde krijgt mogelijk een celstraf van een halfjaar opgelegd. Sediuk betrad het podium van het Staples Center in Los Angeles terwijl Adele de muziekprijs voor beste solopopoptreden in ontvangst nam.

De 24-jarige journalist werd uiteindelijk van het podium gestuurd door Jennifer Lopez, die de Grammy overhandigde, waarna hij werd ingerekend en een nacht in de cel doorbracht. Hij moet zich op 31 mei bij een rechter in Los Angeles verantwoorden voor zijn actie.

"In deze tijd van verhoogde veiligheid wordt eenieder die opzettelijk een grens overschrijdt en zich onverantwoordelijk gedraagt verantwoordelijk gesteld voor zijn of haar daden", tekende tijdschrift The Hollywood Reporter op uit de mond van rechter Carmen Trutanich.

Journalist Sediuk was vorig jaar ook al wereldnieuws toen hij speeksel wilde uitwisselen met Will Smith. Hij probeerde hem te zoenen op de rode loper, maar de acteur trakteerde hem op een klap in het gezicht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren