logo songteksten.net

Stiller en Vaughn dikke maatjes in Dodgeball 2

(Novum) - Ben Stiller en Vince Vaughn mogen eindelijk beginnen aan de komedie Dodgeball 2. Na jarenlange speculatie is het vervolg op Dodgeball: A True Underdog Story in de maak. In het vervolg moeten de twee aartsrivalen de handen ineenslaan om het op te nemen tegen een nog groter kwaad. Dat laten bronnen weten aan het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

In de komedie uit 2004 speelde Vaughn een eigenaar van een vervallen sportschool die met een paar vrienden deelneemt aan een trefbaltoernooi. Hun voornaamste tegenstander is een team van een concurrerende hightech sportschool, gerund door het personage van Stiller. Wie in Dodgeball 2 de grote vijand speelt, is nog onbekend.

Het scenario is in handen van Clay Tarver. Hij schreef samen met J.J. Abrams het script voor Joy Ride uit 2001 maar heeft zich sindsdien vooral opgehouden in het Amerikaanse comedycircuit. Hij schrijft momenteel ook het scenario voor Quantum Hoops, een komedie over een basketballteam bestaande uit computernerds die bij het California Institute of Technology werken.

Wanneer Dodgeball 2 moet verschijnen is nog onbekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren