logo songteksten.net

Michael Bay ontkent excuses voor film Armageddon

(Novum) - Michael Bay heeft helemaal zijn excuses niet aangeboden voor zijn film Armageddon. Dat schrijft Bay op zijn blog. Eerder deze week verscheen in de Amerikaanse krant Miami Herald een stuk waarin de regisseur zich verontschuldigde voor het slechte eind van de actiefilm. "Die journalist heeft mijn woorden verdraaid. Ik ga me allerminst verontschuldigen voor de derde film uit mijn carrière, Armageddon."

De filmmaker vertelt hoe hij onlangs op de rode loper van zijn nieuwe film Pain & Gain, met Mark Wahlberg en Dwayne Johnson als bodybuilders, door de pers werd aangesproken op zijn verontschuldiging. "Ik vroeg waar ze het in vredesnaam over hadden", schrijft Bay.

"Die journalist van de Miami Herald vroeg mij of, als het zou kunnen, ik iets zou veranderen aan een van mijn films. Ik antwoordde dat ik graag een paar weken langer de tijd had gehad om Armageddon te monteren, de derde acte in het bijzonder", legt de 48-jarige maker van onder meer Bad Boys, The Rock en Transformers uit.

Bay benadrukt hoe Armageddon nog steeds een van de meest vertoonde films op televisie is. "En ja, ik ben er trots op. Einde discussie."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren