logo songteksten.net

Stallone heeft regisseur voor The Expendables 3

(Novum) - Sylvester Stallone heeft zijn oog laten vallen op de Australiƫr Patrick Hughes als regisseur van The Expendables 3. Volgens de oude actierot is de maker van de korte film Signs en de western Red Hill de ideale man om het derde deel in de reeks met oude actie-iconen te maken. Dat liet hij weten via Twitter.

"Ik wil dat de film beter wordt dan mijn beste actiefilm tot nu toe, Rambo 4", twitterde de 66-jarige Stallone. "Dat kan alleen met vers bloed." Hij schrijft vooral onder de indruk te zijn van Signs. "Ga 'm op YouTube bekijken, mensen. Morgenochtend zullen jullie me bedanken."

Over de plot van The Expendables 3 is nog niets bekend. Ook is nog niet bekend wie erin mee gaan spelen. Stallone staat weer vermeld als hoofdrolspeler Barney Ross, maar Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis schitteren nog door afwezigheid. Wel zouden Wesley Snipes en Jackie Chan voor het eerst meedoen.

Of Hughes ook werkelijk de film gaat regisseren is nog even de vraag. Hij moet eerst nog worden gecontracteerd door producent Millennium.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren