logo songteksten.net

Rapper T.I. en vrouw in de boeien geslagen

(Novum/AP) - T.I. heeft weer eens problemen met justitie. De 29-jarige rapper, die vorig jaar nog in de gevangenis zat, is woensdagavond gearresteerd in Los Angeles. Hij en zijn vrouw worden verdacht van drugsbezit. Het stel is inmiddels weer op borgtocht vrij.

Clifford Harris, beter bekend als T.I., en zijn echtgenote werden op Sunset Boulevard aan de kant van de weg gezet toen agenten een wietgeur roken. Harris en zijn vrouw, de 35-jarige zangeres Tameka 'Tiny' Cottle, zijn in hechtenis genomen. In ruil voor hun vrijheid moesten ze tienduizend dollar borg per persoon ophoesten. De twee hebben hun cel om 04.00 verlaten, maakte de politie in Los Angeles bekend.

De arrestatie kan grote gevolgen hebben voor T.I. De zelfbenoemde King of the South werd vorig jaar veroordeeld tot een celstraf van een jaar en een dag. Een groot deel van de straf werd omgezet in huisarrest, wat in maart afliep. De rapper zit echter nog wel in zijn proeftijd van drie jaar, die hij eveneens vorig jaar opgelegd kreeg.

Harris en Cottle zitten nog hun wittebroodsweken. Het stel stapte begin augustus maar liefst drie keer in het huwelijksbootje. De rapper en de zangeres beloofden elkaar eeuwige trouw in Miami en Las Vegas. Het kersverse echtpaar heeft twee zoons, uit eerdere relaties heeft de 29-jarige T.I. nog drie kinderen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren