logo songteksten.net

'Paris Hilton is kapot van arrestatie'

(Novum) - Paris Hilton zit volgens ingewijden even niet te wachten op media-aandacht. De hotelerfgename, die normaal gesproken met volle teugen geniet van de spotlights, zou kapot zijn van haar arrestatie. "Paris wil thuis blijven met haar vriend, familie en huisdieren", vertelt een vriendin van de blondine aan entertainmentzender E!

Paris en haar vriend Cy Waits werden dit weekeinde gearresteerd in Las Vegas. Agenten vonden cocaïne in de handtas van het rijkeluiskindje. Het is niet de eerste keer dat Paris werd betrapt met drugs op zak en de erfgename kan flink in de problemen komen.

"We hopen op dit moment enkel dat men echt begrijpt dat ze onschuldig is tot het tegendeel is bewezen", vertelt een vriendin van de blondine. "Ze is er echt kapot van en ziet de ernst van de arrestatie in."

Paris zelf hekelt de vele geruchten die na haar arrestatie op gang zijn gekomen. Zo wordt beweerd dat de socialite de drugs niet in een handtasje, maar in haar vagina had verstopt. "Veel verhalen zijn belachelijk, onwaar en gemeen", twitterde de 29-jarige. "Ik ga er niet eens aandacht aan besteden, ik ken de waarheid."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren