logo songteksten.net

Rechter: Paris Hilton schuldig aan floppen film

(Novum/AP) - Paris Hilton is door de rechter medeverantwoordelijk bevonden voor het floppen van de film National Lampoon's Pledge This. De rechter veroordeelde de blondine tot het betalen van een schadevergoeding wegens contractbreuk, omdat ze niet genoeg deed om de film te promoten.

De 29-jarige Hilton stuurde bijvoorbeeld in 2006 haar kat naar interview- en promotie-afspraken. Ook weigerde ze vraaggesprekken met Russische en Britse pers. De advocaten van Hilton stellen dat de blondine genoeg werk heeft verricht voor haar honorarium van 'amper een miljoen dollar'.

De investeerders van Pledge This eisten een vergoeding van 8,3 miljoen dollar voor het floppen van de film. De rechter besloot dat het geleden verlies 160 duizend dollar bedraagt. Het bedrag kan nog worden bijgesteld nadat de rechter meer informatie heeft ingezien over het contract van de hotelerfgename.

Pledge This is niet de enige Hilton-film die flopte. Rolprenten als House of Wax, Bottoms up en The Hottie and the Nottie komen veelvuldig voor in lijstjes slechtste films ooit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren