logo songteksten.net

'Shark Tale' snaait de nummer één

'Shark Tale' of in het Nederlands 'Haaiensnaaier' is afgelopen weekeinde de grote nummer één geworden bij de Nederlandse bioscoopbezoeker. De digitale animatiefilm, met de stemmen van onder anderen
Will Smith, Robert De Niro en Renee Zellweger, heeft circa 75 duizend bezoekers getrokken. Distributeur UIP is blij met deze cijfers en noemt het openingsresultaat 'fantastisch'. In Amerika wist 'Shark Tale' zijn koppositie te behouden.

De tweede nieuweling was de tienerkomedie 'A Cinderella Story', die binnenkwam op de zesde plaats. Het romantische drama 'The Notebook' was goed voor een veertiende notering. 'Collateral' zakte van één naar twee. 'K3 en het Magische Medaillon' heeft de derde plek van vorige week weten vast te houden. Linda de Mol en 'Ellis' zakten een plaats. Gouden Kalf-winnaar 'Simon' moest twee plaatsen toegeven en zakte naar negen. De film van Eddy Terstall trok wél de meeste bezoekers per voorstelling van de gehele top 20.

Donderdag gaat 'Snowfever' in première, met Egbert Jan Weeber en Daan Schuurmans in de hoofdrollen. Tevens gaat de stripverfilming 'Hellboy' in de bioscopen draaien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren