logo songteksten.net

Jury ontbonden in rechtszaak Fernanda Romero

(Novum/AP) - Een Amerikaanse jury is het niet eens kunnen worden over een uitspraak tegen de Mexicaanse actrice Fernanda Romero. De actrice en haar Amerikaanse man worden verdacht van huwelijksfraude, omdat zij in het huwelijksbootje zou zijn gestapt om een verblijfvergunning te krijgen. De jury is ontbonden. Er wordt een nieuwe jury samengesteld.

De rechter liet vrijdag weten dat de jury niet tot een unaniem besluit heeft kunnen komen. De ex -vriend van de 26-jarige actrice getuigde in de rechtszaak tegen haar. De man stelde dat Romero haar echtgenoot Kent Ross vijfduidend dollar had betaald om met haar te trouwen, om zo een werkvergunning te bemachtigen.

De ex-vriend en de actrice zouden tijdens haar huwelijk met Ross een relatie hebben gehad. De aanklager liet bewijzen zien dat de Mexicaanse al voor het huwelijk in Los Angeles woonde en dat de twee tijdens het huwelijk ieder hun eigen huis bezaten. Romero en haar man zeggen verliefd te zijn geweest toen ze in 2005 in het huwelijksbootje stapten, maar daarna snel uit elkaar te zijn gegroeid.

Fernanda Romero speelde onder meer in de films The Eye en Drag Me to Hell. De actrice hangt een gevangenisstraf van maximaal 21 maanden boven het hoofd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren