logo songteksten.net

Bonnie Tyler neemt Songfestival niet te serieus

(Novum) - Bonnie Tyler maakt zich niet druk om de uitslag van het Eurovisie Songfestival. "Ik neem het niet te serieus", bekent de zangeres, die zaterdag in de finale Groot-Brittannië vertegenwoordigt met het nummer Believe in Me, voor de camera van Novum Nieuws.

Tyler geeft toe dat de Britten de afgelopen jaren niet erg succesvol waren op het liedjesfestijn. Katrina and the Waves won het laatst namens Groot-Brittannië in 1997 met Shine a Light. "We hebben de afgelopen zestien jaar geen geweldige resultaten gehad, maar zestien jaar daarvoor hadden we een winnaar, zestien jaar daarna we een winnaar en nu is het weer zestien jaar later dus we hebben een kans!"

De 61-jarige zangeres, bekend van onder meer de hit Total Eclipse of the Heart, verveelt zich niet in Malmö, waar het Songfestival wordt gehouden. "Het is absolute gekte, het is zo hectisch. Het houdt niet op. Je moet hierheen, daarheen, overal."

Groot-Brittannië is al geplaatst voor de finale van zaterdag. Anouk doet namens Nederland dinsdag een poging in de halve finale om een finaleplek te veroveren met Birds. Nederland heeft sinds 2004 niet meer in de finale gestaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren