logo songteksten.net

Vader Lindsay Lohan wil afkickkliniek beginnen

(Novum) - De vader van Lindsay Lohan zegt een openbaring van God te hebben gekregen. Michael Lohan is ervan overtuigd dat het zijn levenstaak is een afkickkliniek op te zetten.

"Nu ik heb gezien wat mijn dochter, ikzelf en anderen in mijn omgeving hebben meegemaakt, ben ik tot de conclusie gekomen dat dit mijn roeping en doel in het leven in is", zegt Lohan tegen het Amerikaanse Us Magazine. De vader van Lindsay benadrukt dat het geen afkickcentrum voor rijke of beroemde mensen wordt. "Je hoeft geen Linsday Lohan, Nicole Richie of Robert Downey Jr. te zijn om in het programma te stappen."

Lohan is niet van plan artsen in dienst te nemen, het centrum gaat zich dan ook niet richten op de medische kant van het afkicken. "We zijn een kliniek die zich concentreert op geest, lichaam en ziel. Het is een spirituele behandeling." De basis van het programma ligt bij het geloof en de waarden die daarbij horen. Lohan zegt nog geen naam of locatie voor het centrum te hebben, maar wel het geld en de mensen.

"Alle dingen die mij gebeurd zijn hebben hiernaar geleid", zegt vader Lohan. "Ik weet dat God wil dat ik dit als eerste en belangrijkste taak op mij neem." De 50-jarige Michael Lohan, die in onenigheid leeft met zijn gezin, zegt niets liever te willen dan zijn kinderen weer te zien. "Alles wat ik wil is deze kliniek openen en mijn gezin zien. Als die dag komt ben ik klaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren