logo songteksten.net

Ook Bonnie Tyler gaat voor zwart

(Novum) - Bonnie Tyler heeft net als Anouk gekozen voor een zwarte outfit voor het Eurovisie Songfestival. De 61-jarige zangeres, die zaterdag in de finale Groot-Brittanniƫ vertegenwoordigt, draagt een zwarte broek en een zwarte top met ronde hals en zwarte en antracietgrijze lappen aan de achterkant. Op de linkerbovenarm van haar top hangen glitterkettinkjes.

Voormalig Songfestivaldeelneemster Sieneke is niet kapot van de zwarte outfit van Anouk, die dinsdag voor het eerst sinds 2004 een finaleplaats wist te bemachtigen. "Het is zo simpel, zo zwart. Eigenlijk te simpel", oordeelde de zangeres in Koffietijd. Sieneke wist in 2010 met Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie) de eindstrijd niet te halen.

Ondanks dat Anouk dinsdagavond in de halve finale net als Bonnie koos voor een zwarte outfit, komen de acts van Nederland en Groot-Brittanniƫ minder overeen. Tyler staat op het podium met een band, iets waar Anouk niets voor voelde. "Er komen geen muzikanten die daar voor Jan Lul een kunstje staan te doen", zei de zangeres eerder. "Dat vind ik altijd zo'n raar gezicht, zo'n zigeunerbandje."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren