logo songteksten.net

Sabrina Starke staat open voor Songfestival

(Novum) - Sabrina Starke heeft best oren naar het Eurovisie Songfestival. "De TROS mag me bellen", zegt de 33-jarige zangeres tegen Novum Nieuws. Toch moet Starke bekennen dat ze twijfels heeft. "Ik weet niet of het Songfestival wel bij me past. Ik weet ook niet waar ze precies naar op zoek zijn."

Starke, bekend van nummers als Do For Love, ligt niet direct in het straatje van het Songfestival. Maar nu Anouk Nederland vertegenwoordigt, ziet ook Sabrina mogelijkheden. "Anouk is natuurlijk wel heel anders. Misschien is er wel een andere manier van denken over het festival nodig en pas ik er dan wel weer bij."

De in Suriname geboren zangeres vindt het Eurovisie Songfestival een mooi festijn. "Het is zeker een heel mooi podium om je in de kijker te zingen. Als er een verandering komt zodat ze bij het Songfestival echt voor de artiest en de song gaan en niet meer voor alles er omheen, dan kan ik me er wel iets bij voorstellen."

Mocht Starke ooit naar het Songfestival gaan, doet ze dat wel met een eigenzinnige inzending. "Ik hou van het mixen van heel veel verschillende stijlen, soul, jazz, blues", zegt de zangeres, terwijl pop, dance en rock de boventoon voeren op het Songfestival. "Het liedje waar ik het mee zou moeten doen is zeker een discussie waard, maar beslist iets soulvols."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren