logo songteksten.net

Christina verklaart man de liefde met lippenstift

(Novum) - Christina Aguilera kliedert met lippenstift om haar man de liefde te verklaren. De zangeres laat geregeld romantische boodschappen achter op een spiegel in de badkamer, doet Christina uit de doeken in de Britse Cosmopolitan.

"Ik laat lipstickboodschappen achter voor als hij wakker wordt. Die schrijf ik op de spiegel in en de douche", vertelt Christina. "Kleine briefjes, kaartjes en af en toe een 'ik hou van je' houden dingen leuk en levendig." De strategie van de 29-jarige zangeres werkt, in november vieren Christina en haar man Jordan Bratman hun trouwdag voor de vijfde keer.

"Het altijd spannend houden is het geheim. En je moet tijd voor jezelf maken." Toch heeft ook het huwelijk van de zangeres strubbelingen gekend. "Iedereen heeft zijn zwakke kanten, iedereen groeit en we veranderen allemaal. Het is belangrijk de ander de ruimte te geven om te groeien en je partner te accepteren voor wie hij is."

De liefde tussen Christina en platenbaas Jordan werd twee jaar geleden bezegeld door de komst van zoon Max. "Zijn komst heeft ons alleen maar sterker gemaakt", vertelt Christina over de band die ze als moeder met haar echtgenoot heeft. "Jordan verwisselde de eerste vieze luier toen ik bij lag te komen van mijn keizersnede en hij is sindsdien erg behulpzaam geweest. Als ik die twee samen zie, gaat mijn hart tegelijkertijd zingen en smelten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren