logo songteksten.net

'Voetballer Wayne Rooney bedroog zwangere vrouw'

(Novum) - Wayne Rooney is de volgende Britse voetballer die een scheve schaats gereden zou hebben. De 24-jarige spits bedroog zijn vrouw meerdere malen met een prostituee, schrijft de Britse krant Daily Mail. Coleen Rooney was ten tijde van het overspel zwanger.

De buitenechtelijke avontuurtjes begonnen toen Coleen vijf maanden in verwachting was. Wayne liep de prostituee vorig jaar juni tegen het lijf. "Hij zat achter me aan met sekssms'jes en betaalde altijd contant", doet de dame van plezier uit de doeken. "Dat hij zijn vrouw pijn deed, leek hem niets te doen."

Wayne zou de prostituee in vier maanden tijd zeker zeven keer hebben bezocht. "Hij genoot van al onze ontmoetingen. Het leek alsof hij niets om zijn vrouw gaf. Ik denk dat hij zich onoverwinnelijk en onaantastbaar voelde." De vrouw, die een carrière als glamourmodel ambieert, zegt dat Wayne verschillende prepaid telefoons had waarmee hij contact met haar hield.

De voetballer zou zijn overspel onlangs opgebiecht hebben aan zijn vrouw, de moeder van zijn tien maanden oude zoon Kai. Volgens ingewijden is Coleen 'gebroken'. Wayne en Coleen trouwden twee jaar geleden, ze hadden destijds al zes jaar een relatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren