logo songteksten.net

Lindsay Lohan neemt ex-manager Britney in de arm

(Novum) - Lindsay Lohan is na haar celstraf en opname in een afkickkliniek vastbesloten haar carrière weer op te pikken. De 24-jarige actrice heeft daarom Larry Rudolph in de armen genomen, weet entertainmentzender E! Rudolph blies eerder de carrière van Britney Spears nieuw leven in na haar inzinking.

Rudolph en zijn partner Adam Leber hebben volgens ingewijden al meerdere malen om de tafel gezeten met Lindsay. Hun eerste opdracht is misschien wel de moeilijkste voor Lohan. Rudolph en Leber willen de actrice zo veel mogelijk uit de roddelbladen houden, wat voor Lindsay inhoudt dat ze minder moet gaan stappen.

Lindsay maakte eerder in een interview bekend grootse comebackplannen te hebben. "Ik wil mijn carrière terug. Ik wil weer dat respect wat ik had toen ik goede films maakte. Als dat betekent dat ik niet meer naar een club kan, dan is dat maar zo."

Het is niet voor het eerst dat Lohan een beroep doet op het team dat Britney's comeback op poten zette. De 24-jarige nam vorig jaar Lou Taylor in dienst als haar zakelijk manager. Taylor regelt al jaren zaken voor popprinses Spears.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren