logo songteksten.net

Zoenen met ex geen probleem voor Lieke

(Novum) - Lieke van Lexmond zou een hevige zoenscène met haar ex geen enkel probleem vinden. "Het is natuurlijk gewoon ons werk", licht de actrice maandag toe in Koffietijd. Lieke en haar ex Mark van Eeuwen spelen beiden in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

Charlie en Jack hebben op dit moment geen relatie, maar in een soap kan alles zomaar veranderen. "Het zou heel vertrouwd zijn", zegt Lieke over een bedscène met haar ex. "Het is ons werk. Bij de ene tegenspeler heb je natuurlijk meer gevoel dan bij de ander, maar het blijft werk." Toch sluit de 28-jarige actrice niet uit dat de vonk weer over zou kunnen slaan. "Het zou zomaar kunnen."

Hoewel haar personage Charlie extreme dingen meemaakt, is Lieke blij dat sommige thema's worden aangestipt. "Charlie is gehandicapt geweest, dat vond ik best moeilijk om te spelen, want ik wil er niet de spot mee drijven", vertelt de actrice. "Mijn personage stapte na een paar maanden weer uit de rolstoel, maar sommige mensen zitten er hun hele leven in."

In Goede Tijden, Slechte Tijden passeren ook onderwerpen als homoseksualiteit en moeilijke familiebanden de revue. "Het is fijn om te voelen dat wat wij spelen mensen kan helpen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren