logo songteksten.net

Acteur Jan Kooijman werkt aan eigen programma

(Novum) - Jan Kooijman denkt samen met Endemol na over een eigen tv-programma. "We zijn in de verkennende fase", onthulde de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur maandag in Koffietijd.

"We kijken of we iets kunnen verzinnen dat bij mij past en bij Endemol past." De 29-jarige acteur en danser heeft nog geen idee wat voor soort show het moet worden. "Er zijn een aantal dingen die ik heel leuk zou vinden om te maken. Uiteindelijk moet het wel over mensen gaan. Ik vind het leuk om verhalen te horen van mensen en ben geïnteresseerd in anderen."

Kooijman is naast acteur ook jurylid bij het programma So You Think You Can Dance. Deze zomer presenteerde hij een aantal afleveringen van Ik Kom Bij Je Eten. "Dat was erg leuk. Ik kwam bij mensen thuis en mocht het hele huis zien. Bovendien werd er ook nog voor me gekookt, ik vond het elke keer echt een feestje."

De populaire acteur heeft een volle agenda, maar trouwen staat daar voorlopig nog niet op. "Dat is toekomstmuziek", zegt Kooijman. "Ik wil graag trouwen en ben dol op kinderen, maar heb nog geen concrete plannen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren