logo songteksten.net

David en Victoria vestigen zich definitief in LA

(Novum) - David en Victoria Beckham keren hun geboorteland de rug toe en vestigen zich definiitef in Los Angeles. De twee zetten hun huis in het oosten van Engeland binnenkort te koop voor achttien miljoen pond.

De villa ligt in het Engelse graafschap Hertfordshire en wordt Beckingham Palace genoemd. David en Victoria kochten het huis in 1999 voor 'slechts' tweeƫnhalf miljoen pond, maar is dankzij renovaties door de jaren heen nu meer dan zeven keer zoveel waard. Volgens de Britse krant Daily Mail bevat het complex onder meer een binnen- en buitenzwembad, een kinderboerderij, sportschool en tennisbaan.

De familie Beckham verhuisde drie jaar geleden naar LA, omdat David ging voetballen voor de Amerikaanse voetbalclub Los Angeles Galaxy. Victoria vloog nog regelmatig terug naar Engeland, maar verbleef daar nooit langer dan een week. Het echtpaar heeft daarom besloten het huis van de hand te doen. In Californiƫ wonen David en Victoria in een villa in Beverly Hills ter waarde van elf miljoen pond.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren