logo songteksten.net

Renate Wennemars is blij met einde schaatscarrière

(Novum) - Renate Wennemars is blij dat haar man Erben begin dit jaar zijn schaatsen aan de wilgen heeft gehangen. "Ik raad niemand aan om samen te leven met een topsporter, want het is gewoon erg zwaar", doet de presentatrice dinsdag uit de doeken in het AD.

De schaatsambities van Erben betekenden dat Renate haar carrièreplannen in de koelkast moest zetten. "Ik kon niet veel doen omdat ik voor het huishouden en de kinderen moest zorgen", legt de blondine uit. "Ik was niet meer zo bezig met mijn carrière."

Nu Erben gestopt is met schaatsen kan Renate weer aan de slag. Voor de nieuwe omroep WNL gaat ze het radioprogramma High Tea presenteren. "Ik ben blij dat ik nu weer aan de slag kan. Radio maken is een nieuw vak voor mij dus een echte uitdaging."

Ook Erben is in het presentatievak gestapt, hij staat samen met Paul de Leeuw voor de camera voor diens Madiwodovrijdagshow. Renate, die vroeger RTL-travel presenteerde, zorgt dat haar man niet te veel hooi op zijn vork neemt. "Erben kan niet overal op ingaan. Hij heeft ook nog een gezin."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren