logo songteksten.net

Acteur Ruud Feltkamp start mogelijk bodemprocedure

(Novum) - Ruud Feltkamp is mogelijk nog niet klaar met reisorganisatie Gofun. De Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur verloor maandag een kort geding van de reisorganisatie, maar overweegt een bodemprocedure te starten. "Daar kijk ik nu met mijn advocaat naar", vertelde de 20-jarige Feltkamp in RTL Boulevard.

Feltkamp en zijn broer Pim maakten vorig jaar een celebrity-reis voor Gofun, dat onderdeel is van Corendon. Van hun tripje naar Lloret de Mar deden de broers verslag via de website van Gofun. De reisorganisatie gebruikte de beelden vervolgens in reclamespotjes, wat niet in goede aarde viel bij Ruud en zijn broer.

De broers wilden een schadevergoeding van GoFun, maar die kende de rechter maandag niet toe. Wel besloot hij dat het reclamespotje voorlopig niet meer uitgezonden mag worden. De reisorganisatie is blij met het besluit. "We betreuren deze zaak, maar zijn blij dat de rechter ons in het gelijk heeft gesteld", reageert een topman van Gofun. "Deze rechtszaak zou zo als verhaallijn in een soap passen. We vinden het zeer teleurstellend dat Ruud Feltkamp heeft geprobeerd ons financieel te benadelen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren