logo songteksten.net

Politie was Paris Hilton liever kwijt dan rijk

(Novum) - Boze tongen beweren dat Paris Hilton een voorkeursbehandeling heeft gehad na haar arrestatie. De hotelerfgename stond na drie uur weer op straat, terwijl het in Las Vegas gemiddeld zes uur duurt voordat een arrestatie is verwerkt. De politie van de gokstad spreekt een voorkeursbehandeling tegen.

"We hebben haar anders behandeld omdat ik geen onrust in mijn huis van bewaring wilde", zegt de baas van het cellencomplex waar Hilton korte tijd vastzat. "Als je zo'n bekend iemand arresteert, wil iedereen een glimp van haar opvangen. Mijn agenten zouden alleen bezig zijn geweest met het bewaren van de orde", legt de man uit aan de Amerikaanse krant Las Vegas Review-Journal.

Eerder zei de politieman nog dat Hilton geen speciale behandeling heeft gehad. Daar blijft hij bij, hoewel andere arrestanten zich afvroegen waarom zij wel zes uur vastzaten. "We hebben haar wel apart gehouden", moet de man toegeven. "Het zou tegenover haar, mijn agenten en de andere arrestanten niet eerlijk zijn haar tussen de anderen te zetten."

Paris werd 27 augustus gearresteerd, op het politiebureau viel een zakje cocaïne uit haar handtasje. Na een verhoor, het afnemen van vingerafdrukken, een medische inspectie en het nemen van een foto mocht de 29-jarige hotelerfgename naar huis. Ze moet zich op 27 oktober melden bij de rechtbank.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren