logo songteksten.net

Ex-Sjonnies-voorman gaat huwelijken voltrekken

(Novum) - Ronnie Ruysdael springt met enthousiasme in het gat dat Imca Marina achterlaat. De voormalig voorman van de Sjonnies wil huwelijken gaan voltrekken. De 69-jarige Marina maakte vorige week bekend per 1 november de stekker uit haar trouwkapel te trekken.

"Jammer! De keren dat zij op tv te zien was in haar eigen trouwkapel was het duidelijk dat ze ervoor in de wieg was gelegd", zegt Ronnie over Imca's terugtrekking. Marina stopt met haar trouwkapel in het Groningse Midwolda omdat ze alle drukte in haar eentje niet aankan. "Om te voorkomen dat ik er uiteindelijk aan onderdoor zou gaan, heb ik dit moedige besluit genomen", lichtte de zangeres toe in De Telegraaf.

Ronnie Ruysdael neemt haar echtparen graag over. De 57-jarige zanger krijgt naar eigen zeggen geregeld verzoeken op te treden als ambtenaar van de burgerlijke stand, maar na het uiteenvallen van de Sjonnies vindt de zanger de tijd rijp om er echt werk van te maken.

"Iets mooiers bestaat niet. Twee mensen die gek op elkaar zijn een jawoord uit de mond te futselen, heerlijk." De paren die door Ruysdael in de echt worden verbonden, krijgen een paar liedjes van de zanger cadeau. "Bijvoorbeeld Dans Je de Hele Nacht met Mij, Annemarie of het Anti-Kater Lied. En als bonus krijgen ze het traditionele peper- en zoutstel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren