logo songteksten.net

Amanda Bynes benaderd voor rapalbum

(Novum) - Amanda Bynes heeft een aanbieding op zak van een platenlabel. Chinga Chang Records zou graag een album maken met de ontspoorde actrice, die onlangs op Twitter riep dat ze een carrière als zangeres en rapper ambieert.

"Het feit dat Amanda de hiphop in wil betekent dat Chinga Chang de beste keus is voor haar, gezien mijn ervaring in het bij elkaar brengen van pop en hiphop", legt platenbaas Daniel Herman uit aan entertainmentsite Radar Online. Herman, die contact heeft gezocht met Amanda's advocaat, vindt Bynes' obsessie met rapper Drake daarnaast een pluspunt van de blondine. "Ik vind haar meer 'gangster' dan Drake."

De 27-jarige Bynes komt de afgelopen tijd volop in het nieuws vanwege haar aanvaringen met justitie en de soms bizarre tweets die ze verstuurt. Vorige week reageerde ze woedend toen Lance Bass, voormalig lid van *NSYNC, zijn zorgen uitte over haar. "Ik vind het erg voor je dat een lelijk ex-boybandlid bent zonder talent of carrière", brieste ze op Twitter. Ook Drake noemde ze 'lelijk'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren