logo songteksten.net

Dries Roelvink is weer een getrouwd man

(Novum) - Dries Roelvink heeft weer een trouwring om zijn vinger. De 51-jarige volkszanger gaf zijn jawoord woensdag aan Honoria, met wie hij zich in februari verloofde. "We zijn nu man en vrouw, nu gaan we een feestje vieren."

Dries en Honoria probeerden hun huwelijk te regisseren, maar dat lukte niet helemaal. "Onze ambtenaar was niet te sturen", vertelt Roelvink na afloop van de ceremonie aan Novum Nieuws. "Maar ik vond het toch een mooi verhaal wat hij afstak."

"Het voelt heel goed", zegt Honoria Roelvink over haar nieuwe achternaam. "Het mooiste aan Dries vind ik dat hij is wie hij is en dat hij lekker zichzelf blijft." Als Dries het mooiste aan zijn bruid op moet noemen, komt hij op haar ogen. "Ik zie iets in haar ogen waarvan ik denk: ze is er blij mee. En daar gaat het om."

Dries en Honoria trouwden in het West-Indisch Huis in Amsterdam. In het Fashion Hotel wordt woensdagmiddag de eerste toast op het echtpaar uitgebracht. "Ik had alleen gehoopt op beter weer", zei Roelvink woensdagochtend, toen hij ontdekte dat het een druilerige dag zou worden.

De bruid trouwde in een traditionele, witte jurk, terwijl de bruidegom koos voor een klassiek donker pak. Dries was in zijn nopjes met Honoria's trouwjurk. "Ik zag haar vanmorgen en toen dacht ik: ja, hier had ik op gehoopt. Dit is gewoon een jurk die bij haar past." Roelvink haalde zijn bruid op in een klassieke, witte bruidswagen. In de trouwringen die Dries en Honoria uitwisselden, staat Alleen Door Jou gegraveerd. De tekst verwijst naar Dries' eerste nummer 1-hit in zijn ruim 25-jarige carrière.

Vanwege die nummer 1-hit zit een huwelijksreis er niet in voor het kersverse echtpaar. "Ik heb die net achter de rug en mijn agenda is helemaal volgestroomd", vertelt Dries. "Ik moet nu even in Nederland blijven."

Eerder beloofde Dries eeuwige trouw aan Luciënne Kenter, de moeder van zijn twee zoons. Davey en Donny komen nu ook bij Honoria over de vloer. "Het zijn twee heerlijke kerels, alles loopt heel vloeiend", zegt de bruid. Ook Dries' oudere dochter Peggy is nu een beetje Honoria's dochter.

Een kinderwens hebben de twee tortelduifjes niet. "Nee, als ik hem tien jaar geleden was tegengekomen wel, maar nu niet meer", doet Honoria uit de doeken. "Hij heeft drie kinderen en het is goed zo."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren