logo songteksten.net

Samenwonen valt Linda de Mol mee

(Novum) - Linda de Mol evalueert haar eerste jaar samenwonen met haar vriend als zeer positief. Pianist Jeroen Rietbergen trok vorig jaar in bij de presentatrice. Hoewel Linda wat huiverig was voor het 's-woord', zoals ze haar samenwoonplannen vorig jaar omschreef, verliep het intrekken van Jeroen uiterst voorspoedig.

"Gek genoeg was het helemaal niet wennen", vertelt De Mol in tijdschrift Grazia. "Terwijl ik dat van tevoren wel had voorzien. Hij is toch iemand uit de rock-'n-rollwereld, die gewend was om pas om 12.30 uur uit zijn bed te komen. Nu staat hij om 07.30 uur sinaasappels te persen."

De Mol denkt dat de timing mede verantwoordelijk is voor de succesvolle relatie. "Ik denk dat er in ieders leven een dag komt dat komt dat je er klaar voor bent. En dat het bij hem het goede moment was. Dat zal het wel zijn."

Linda's kinderen Julia en Noa zijn ook blij met de komst van Jeroen in huis. "Het feit dat het zo leuk is met zijn vieren, maakt het tussen ons tweetjes ook nog eens extra bijzonder", vertelt De Mol. "Als hij mijn kinderen niet zo leuk had gevonden, en andersom, dan was het uiteindelijk ook niets geworden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren