logo songteksten.net

Johnny de Mol en Bridget Maasland zoenden

(Novum) - Johnny de Mol en Bridget Maasland hebben al meerdere afspraakjes achter de rug. De Mol onthult woensdag dat hij en Bridget ook hebben gezoend. Toch houden de presentatoren nog een slag om de arm als ze hun ontluikende liefde uit de doeken doen.

De Mol vertelt dat hij met Maasland heeft gekust. "Ja, maar niet op de eerste date", vertelt Johnny in RTL Boulevard. "Humor en zelfspot zijn twee hele belangrijke dingen bij het daten en die heeft ze wel. Ik moet heel erg om haar lachen. En ik hoef haar niets wijs te maken. Dat vind ik wel heel erg leuk aan haar."

Ook Maasland biecht op dat ze gevoelens voor De Mol heeft. "Ik vind hem wel heel leuk", vertelt ze. De opbloeiende romance levert volgens Bridget geen problemen op voor haar nieuwe programma Hoe Vind ik een Vent? "Ik ben nog steeds op zoek. Ik ben nog steeds flink aan het daten en ben ook in mijn privéleven flink aan het daten. Die moet je niet door elkaar halen."

Bridget ontkent dat de geheimzinnige flirt met Johnny bedacht is om kijkers te trekken. "Een publiciteitsstunt? Jeetje, wat goed. Daar had ik nog niet aan gedacht", zegt de presentatrice lachend. Johnnny is zich wel bewust van de show. "Stel dat dit iets wordt, dan zou dat niet zo handig zijn voor het programma."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren