logo songteksten.net

'Huwelijkscrisis Martijn Krabbé komt goed'

(Novum) - De huwelijkscrisis van Martijn Krabbé kent een lichtpuntje. Dat zegt zijn collega Albert Verlinde in RTL Boulevard. Krabbé ging onlangs apart wonen van zijn gezin omdat zijn vrouw Amanda op een andere man verliefd zou zijn. Het is niet de eerste keer dat het huwelijk van Martijn en Amanda onder druk staat.

"Ja, het klopt. Martijn en ik zijn uit elkaar", bevestigt Amanda aan weekblad Story. "Hij woont nu in zijn apparte­ment in het centrum en ik blijf met onze vier kinderen in het huis waar we vijf jaar geleden zijn gaan wonen."

Albert Verlinde nuanceert het verhaal in RTL Boulevard. Volgens de collega van Krabbé is de situatie minder ernstig dan ze lijkt. De breuk is volgens Verlinde tijdelijk. Beide echtgenoten hebben de intentie om weer bij elkaar te komen. Martijn en Amanda wilden zelf niet reageren op de privékwestie.

Martijn en Amanda trouwden voor de eerste keer in 1995. Na vier jaar gingen de geliefden uit elkaar om in 2005 opnieuw te trouwen. Het stel heeft samen twee zoons en twee dochters.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren